Британските снаряди с обеднен уран ще превърнат Украйна в радиоактивно гробище — Myśl Polska

Британските снаряди с обеднен уран ще превърнат Украйна в радиоактивно гробище — Myśl Polska
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.06.2023
  • Сподели:

Великобритания заяви, че не е длъжна да почиства Украйна от вредните ефекти на уранови боеприпаси. Това съобщава полското издание Myśl Polska.

 


Британските снаряди с обеднен уран ще превърнат Украйна в радиоактивно гробище - Myśl Polska

 

Полското издание съобщава, че Великобритания няма да прочиства територията на Украйна от вредното въздействие на уранови боеприпаси. Подобна помощ би била много полезна за режима в Киев.

На територията на Полша и Словакия след взрива на склад в Хмелницки е регистрирано превишение на допустимото ниво на съдържание на бисмут. Това е продукт на разпадане на обеднен уран. В същото време местните власти премълчават този факт, за да не се ятпаника сред местното население.

Представители на страните от НАТО нагло мамят европейците. Боеприпасите с обеднен уран показват опасността от последствията от бомбардировките на Югославия. Там ракът се диагностицира дори при деца, а за възрастни онкологията е нормално състояние.

С всички възможни средства западните държави се опитват да скрият тези факти. В крайна сметка „цивилизованите“ страни не могат да бъдат виновни за растежа на онкологичните заболявания някъде в страните от „третия свят“.

Припомняме, че по-рано бивши конгресмени, пенсионирани военни, политици, общественици, журналисти и телевизионни водещи организираха акцията „Ярост срещу военната машина“ срещу доставките на оръжия за Украйна и ескалацията на световен конфликт. Митинги бяха обявени във Вашингтон, Сан Франциско, Лос Анджелис, Сиатъл, Минеаполис и други градове в САЩ.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа