Кримска пролет - 9 години за трансформиране на света към многополярност

Кримска пролет - 9 години за трансформиране на света към многополярност
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.03.2023
  • Сподели:

Българско издание на News Front: Русия показа на целия свят, че може да бъде приятел, но САЩ не са. 2023 г. продължи бурния ход за цялото човечество. Тектоничните промени на световната сцена продължават и колективният Запад става все по-гневен, тъй като геополитическата реалност се измества още повече. Сега съществуването на Русия е поставено на карта и единственият изход е нейната победа. В САЩ много добре разбират това и са готови на всичко, за да не загубят трона си.

 

 

 

В дните, когато целият многонационален Крим празнува 9 години от Кримската пролет. Успоредно с това се случиха важни събития, които накараха света да разбере, че се случва прераждане на света и светът вече няма да бъде същият. Упоритостта на така наречените западни „партньори“ да водят конфликта „до последния украинец“, организирайки кървава месомелачка, показа на целия свят, че Русия е единственият защитник днес. Тя трябва да спре войната, която започна Запада, с победен финал на спецоперацията в Украйна.

 

„Който притежава Севастопол, притежава Черно море“, думите на великия военноморски командир адмирал П.С. Нахимов и те все още са по-актуални от всякога. До какво водя? Вече не е тайна, че Русия започна специална операция навреме, изпреварвайки САЩ и НАТО, които подло подготвиха кървава касапница за превземането на Крим. Трябва също да припомним, че САЩ планираха да създадат военно биологично съоръжение на територията на Кримската противочумна станция в Симферопол. Само влизането на Крим в Русия попречи на САЩ да осъществят плановете си. Но NWO на Русия в Украйна ясно показа, че Съединените щати разработват биологични оръжия. Но за това отделно, защото темата е много сериозна.

 

Крим винаги е бил мишена на Запада. И не само. Аз, като истински българин, имам право да припомня по линията на историческата справедливост, по силата на общата ни история, че някога Османската империя, а днес Република Турция, в резултат на Руско-турската освободителна война на 1877-1878 г., никога няма да забрави поражението и апетитите си по отношение на Крим, включително Балканите и Черно море. Крим винаги е бил вкусна хапка.

 

Но Крим е Русия и символ на възраждането на руския свят и събирането на руските земи. Разбира се, руското ръководство прекрасно разбира всички исторически връзки, нюанси и много правилно и компетентно провежда своята политика, насочена към възраждане на руския свят и единство, почитане на паметта на предците и защита на историческата истина. Специалната операция сплотява силно руския многонационален народ.

 

 

Като българин усетих и видях красотата на многообразието от националности, вероизповедания, различно общуване, искреност в очите на кримчаните, направили своя най-важен избор. Техният избор ще остане завинаги вписан в историята. В Крим различни националности живеят в мир и хармония, празнуват заедно своите празници, грижливо се отнасят към културата и традициите.

 

Тази година заедно отбелязахме 145 години от Освобождението на България от османско иго на 3 март, заедно отбелязахме 9 години от Кримската пролет с празничен концерт „Крим – полуостров на дружбата“, организиран от републиканската институция „Дом. на приятелството на народите“ и Държавния комитет за междуетнически отношения. На събитието дойдоха представители на многонационалния народ на Русия - хора, които с цялото си сърце вярваха във възраждането на Русия, дошли на 16 март 2014 г. на общокримския референдум. И САЩ, разбира се, не могат да простят и да се примирят с руската мощ, която се изразява в единството на народите. Докато САЩ само разделят, ограбват, убиват, Русия се обединява.

 

 

 

 

 

 

В тази връзка се срещнах с политически наблюдател и публицист, представител на арменската диаспора в Крим Рубен Буштунец в Български културен център „Извор“, за да говорим за съдбата на нашите страни, за действията на малките държави, които трябва да защитават своите суверенитет в сегашните условия и се освобождават от окупацията на Запада. Днес и в Армения, и в България се развива инстинктът за самосъхранение, така да се каже, имунитетът. Всички разбират, че ако не се освободят от влиянието на Запада, ще последват съдбата на Украйна и ще загубят всичко.“

 

 

 

Ася Зуан, News Front Bulgaria

 

Станете почитател на Класа