Лицето на Джей Лено обгоря в гараж в Лос Анджелис

Лицето на Джей Лено обгоря в гараж в Лос Анджелис
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    16.11.2022
  • Share:

Джей Лено се лекува от изгаряния в болница в Лос Анджелис, след като през уикенда една от колите му избухна в пламъци в гаража му и нарани сериозно лицето на комика.
Лено каза пред Variety в изявление: „Получих сериозни изгаряния от пожар с бензин. Добре съм. Просто ми трябва седмица-две, за да си стъпя на краката."
Агентът на комика, Стив Левин, каза пред Daily Beast: „Слава богу, Джей е добре."
„Бившият телевизионен водещ на The Tonight Show, запален колекционер на автомобили, е изгорил лявата страна на лицето и ръцете си при инцидент с бензин в гаража му този уикенд. Окото и ухото му не са сериозно увредени. Той е в добро настроение и е трогнат от всички запитвания за състоянието му и добрите пожелания и иска да уведоми всички, че се справя добре и е в най-добрия център за изгаряния в САЩ", каза говорител на медицинския център пред CNN.
Лено беше един от най-гледаните вечерни телевизионни водещи в Америка, привличайки около 4,8 милиона зрители към своето шоу пет вечери седмично, докато не напусна през 2009 г. и беше заменен от Конан О'Брайън.
След като напусна, Лено започна своя собствена поредица по CNBC, наречена Jay Leno's Garage през 2015 г., и стана домакин на възраждането на You Bet Your Life през 2021 г.
Лено, който според съобщенията притежава повече от 180 превозни средства, редовно работи в гаража си в Бърбанк.

Станете почитател на Класа