Принц Чарлз отдаде почит на живота на кралицата в безкористна служба

Принц Чарлз отдаде почит на живота на кралицата в безкористна служба
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    06.06.2022
  • Share:

Принцът на Уелс и херцогът на Кеймбридж отдадоха почит на кралицата – и на екологичните активисти по целия свят – в речи на концерта в Бъкингамския дворец.
Говорейки на третия ден от четиридневните тържества за отбелязване на платинения юбилей на кралицата на платиненото парти на Би Би Си в двореца, принц Чарлз започна своето обръщение с „Ваше величество, мамо. Благодарим на кралицата за нейния живот на безкористна служба. Продължаваш да пишеш история", каза той.
„Покойният принц Филип, силата и постоянството на кралицата, много липсваше тази вечер, но съм сигурен, че е тук духом. Моят татко щеше да се наслади на шоуто и да се присъедини от все сърце в празнуването на всичко, което продължавате да правите за вашата страна и вашият народ." каза той
„Ваше Величество, вие бяхте с нас в нашите трудни времена. И вие ни събирате заедно, за да отпразнуваме моменти на гордост, радост и щастие", добави той.
Принц Уилям призова за спешни действия за спасяването на планетата. Той отдаде почит на работата по околната среда на баща си и дядо си и на невероятно обединеното поколение млади хора по целия свят. „Поздравления за всички тях – те няма да приемат статуквото, няма да приемат, че промяната е твърде трудна за изпълнение. Никога преди не сме имали толкова много сила да променим големите неща", каза той.
„Днес, през 2022 г. – когато кралицата празнува платинения си юбилей – неотложната нужда от защита и възстановяване на нашата планета никога не е била по-спешна. Тази вечер беше пълна с такъв оптимизъм и радост – и има надежда. Заедно, ако впрегнем най-доброто от човечеството и възстановим нашата планета, ще я защитим за нашите деца, за нашите внуци и за бъдещите поколения."

Станете почитател на Класа