Читателите на Daily Mail: Целта на САЩ не е защита на Украйна, а победа над Русия

Читателите на Daily Mail: Целта на САЩ не е защита на Украйна, а победа над Русия
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    02.03.2022
  • Share:

На фона на влошаващата се ситуация в Донбас Макрон призова лидерите на Русия и САЩ да проведат среща на върха на тема „сигурност и стратегическа стабилност в Европа“, пише Daily Mail. Белият дом обяви готовността на Байдън да се срещне с Путин, но при едно условие. Читателите на Daily Mail споделят мнението си по този въпрос.

 

Читателите на Daily Mail: Целта на САЩ не е защита на Украйна, а победа над Русия

 

Президентът на САЩ Джо Байдън и Владимир Путин постигнаха принципно споразумение за провеждане на среща на върха по украинската криза, при условие че Русия не атакува съседната държава.

 

Френският президент Еманюел Макрон призова двамата лидери да проведат среща на върха на тема «сигурност и стратегическа стабилност в Европа».

 

Белият дом заяви, че Байдън се е съгласил на срещата „по принцип“, но само при условие, че няма да има инвазия, тъй като Вашингтон продължава да предупреждава, че Москва продължава да се готви за „пълномащабна атака срещу Украйна, която може да започне много скоро.»

 

Коментари на читателите: 

 

Dual_Citizen

Русия винаги е била и ще бъде част от Европа, ние се нуждаем от солидно европейско решение на проблема. Не можем да продължаваме с тези глупости. Трябва поне да намерим някакво базово разбиране. Тук не става дума за умиротворяване, а за здрав разум. Имаме нужда от европейска перспектива за европейската държава.

 

Руският народ не е заинтересован от войни и конфронтация със Запада.

 

Хората просто имат нужда от достоен живот за себе си и за децата си, както всички останали. Западът трябва да предложи на Русия истинско партньорство в замяна на истински мир и сътрудничество.

 

Turbo25

Бих застанал на страната на руснаците и срещу нацистите, които съставляват украинската армия.

 

Casaloco

Въпросът тук изобщо не е в Украйна. Америка ще се радва да хвърли Украйна под влака, ако целите на външната политика на САЩ го изискват. Америка трябва да покаже, че е победила Русия. Тя трябва да завърши това, което започна при Борис Елцин… Русия трябва да бъде унищожена, а нейният народ трябва да бъде унищожен или докаран до просешка тояга, показвайки на целия свят какво се случва с онези, които се противопоставят на Америка.

 

Fronald Brump

Ха, нали вече казаха, че са нападнали сутринта, вчера…или в сряда? Починете си момчета. Кажете на Байдън/Клинтън да натъпчат своята глобалистка война в…

 

PaulWJPrice

Западът е пълен с решимост да разпали конфликт.

 

JaneH Battersea

Изглежда, че само американците искат война.

 

Ken

Европа ще се справи ии без американска намеса. Пристигнахте със закъснение на двете световни войни, а след това ни предоставихте сметка за плащане за тази привилегия.

Време е да спрете със сплашването и намесата си по света. Време е да спрете да разпалвате войни.

 

Sarah

Целта на САЩ не е защита на Украйна, а победа над Русия.

Байдън, чувал ли си за ядрено оръжие?! Идот!

 

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

Станете почитател на Класа