×

Message

Error while downloading file File not found on server

Илон Мъск сравни сина си с бебе - горила

Илон Мъск сравни сина си с бебе - горила
  • Written by:  Ш.Меламед
  • Date:  
    24.01.2022
  • Share:

Илон Мъск, основател на Tesla и SpaceX, отприщи вълна от мемове в Twitter този 21 януари, след като сравни 19-месечния си син X Æ A-Xii с бебе горила.


Всичко започна, когато потребител сподели видео на 19 януари на бебе маймуна, което играе на легло от слама. Целта при публикуването на клипа беше да се покаже „ярък пример", че големите примати и хората се държат много сходно, когато играят игри.


Мъск от своя страна реши да коментира публикацията, че „бебето Х [синът му] е точно същото", и веднага започнаха реакциите на потребителите.


„Бебе Х изглежда точно като него, освен че вероятно също е супер гений", пише един човек.


Друг потребител сподели изображение на мъж и жена, които се опитват да хванат бебе, което се задвижва нагоре, като космическа ракета, в ясна препратка към постоянните шеги, че синът на Мъск е свръхчовек.


X Æ A-Xii, чието своеобразно име предизвика безброй мемове и проблеми с регистъра, е плод на връзката на южноафриканския бизнесмен с канадската певица Клер Елиз Баучер, известна със сценичното си име Граймс. През септември 2021 г. Мъск разкри, че се е „полу-разделил" от партньорката си след три години заедно.

Станете почитател на Класа