Продават за 130 000 долара котка, която „прави чудеса и изпълнява три желания“

Известно е, че „има неща, които парите не могат да купят, а за всичко останало има MasterCard", но скорошно предлагане на руската платформа за реклами за продажба Avito оспорва дори тази позиция. Уебсайтът, в който от време на време се показват най-разнообразни реклами, този път публикува оферта от жена от руския град Новосибирск, решила да продаде котката си на име I-Level Vincent, която „изпълнява желания, като Духът от лампата."


Разбира се, изпълнението на желанията не се предлага безплатно. Собственичката иска 10 милиона рубли (около 128 000 долара) за домашния си любимец - цена, която изглежда подходяща за някой, способен да изпълни три желания от всякакъв вид - или 2000 рубли (25 долара) само за виждане на котката.


Както разказва жената пред вестник „Комсомолская правда" (КП) тя открива чудодейните способности на Винсент по чиста случайност. „Имах нужда от апартамент и един ден шеговито казах на Винсент:„ Изпълни желанието ми! " И практически на следващия ден разбрах, че всичко ще се случи", каза Елена. "Веднага усетих, че събитията започват да поемат в необходимата посока и след месец вече имах апартамента", добави тя.


Собственичката на „чудотворната" котка не уточни как е получила новия си апартамент, но важното е, че веднага след „желанието й" парите се стичали толкова много, че Елена успя да си купи още един апартамент, а след това и кола.


Тя смята, че Винсент е наследил магическия дар на майка си Октавианте Лолита, която била „като истинска вещица, черна като въглен". Купила го е през 2011 г., когато бил на девет месеца и оттогава той живее със семейството на Елена вече девет години.


Защо е решила да продаде това истинско съкровище, ако наистина е толкова вълшебно, колкото пише? Както тя обясни, котката изпълнява само три желания и семейството й вече е използвало своята „квота", така че сега иска Винсент да зарадва повече хора. "Опитваме се да отправим четвърто желание и не става. Но ако Винсент има такава мисия, нека отиде при следващия собственик и да продължи да я изпълнява, защото това е страхотно", каза тя.

Станете почитател на Класа