Реакцията на сина на Пабло Ескобар след ужасната изповед на майка му

Хуан Пабло Ескобар, син на колумбийския наркобос Пабло Ескобар, изрази недоволството си, след като прочетете в автобиографичната книга на майка си епизода, който разказва как трафикантът я е насилил на 14-годишна възраст.

 

В текст, публикуван в социалната мрежа Facebook, той признава, че е тъжно "да трябва да преживее днес ужасното противоречие да обичаш един баща, отнесъл се по такъв начин с майка му".

 

"Признавам, че дори не знам какво да чувствам, какво да кажа за него", каза Хуан Пабло Ескобар, който също благодари предварително за уважението и подкрепата, получени от майка му, която той определя като "заложник на неизмеримото насилие" на баща си.

 

В книгата "Моят живот и затвора ми с Пабло Ескобар", вдовицата на трафиканта на наркотици, Виктория Еухения Henao, разказва, че когато е била на 14, а гаджето й Ескобар на 25, той я насилил, когато била "сексуално неподготвена и нямала подходящите средства, за да разбере какво означава интимният и интензивен контакт". След известно време пък без нейно съгласие я завел при знахарка в отдалечена и запусната местност в Меделин, където я принудили да абортира.

 

Вдовицата на Ескобар не разбирала този епизод, докато не отишла на терапия и открила, че съпругът й действително я е изнасилил и я принудил да извърши аборт без нейното съгласие.

 

"Трябваше да се свържа с моята история и да се потопя в дълбините на душата си, за да събера смелост и да разкрия тъжната тайна, която съм пазила в продължение на 44 години".

Станете почитател на Класа