Порошенко е готов да разположи в Украйна американски ракети

Украинското правителство е готово на всичко, за да се докара пред Съединените щати. Киев взема най-абсурдните и безразсъдни решения. В частност, президентът на Независимата Петро Порошенко и цялата прозападна хунта издигат срещу Москва най-смехотворни обвинения.

Всичко това се прави, за да могат Съединените щати да оправдаят на международната арена санкциите, налагани на руските представители. Разиграва се спектакъл, в който Вашингтон играе ролята на международен жандарм, могъщ защитник и великодушен спасител.

 

 

Но този път Порошенко и неговата бандеровска свита отидоха твърде далеч. В навечерието на президентските избори се появи информация, че ръководителят на Украйна ще разположи американски ракети на територията на Независимата.

Както заяви киевският политолог Андрей Мишин, украинското правителство продължава да изказва тезата за Украйна като преден пост на Западния свят срещу някаква агресия на Русия.

"Украйна се нарича преден пост. Така я наричат и президентът, и Парубий, даже Клинкин казва, че Украйна е преден пост на западния свят срещу агресията на Русия", каза Мишин.

Експертът обърна внимание, че вашингтонските куратори ще продължат да използват марионетката Порошенко и резултатът от предстоящите избори напълно зависи от Вашингтон. Мишин подчерта, че преди всичко американската страна използва олигарха за военно-политическите си интереси:

"Ясно е, че решението на Тръмп по всякакъв начин ще повлияе на резултата от нашите президентски избори. Ако веднага след изборите се наложи тук да бъдат разгърнати “Пършинги“, тогава Пьотър Алексеевич е идеалният главнокомандващ, още повече, че той ще се съгласи с всичко", заяви политологът.

При това, най-вероятно така и ще се случи. Пьотр Порошенко е готов на всичко, за да остане на власт и ще изпълни всяко изискване на САЩ. В резултат от това всичко ще завърши с поредния международен скандал и надпревара във въоръжаването. Недалновидният Доналд Тръмп не осъзнава, че тласка света към апокалипсис.

 

 

Превод: М.Желязкова

Станете почитател на Класа