Кукла секс робот се регистрира в Tinder и получи 92 кандидата за 2 часа

Джими Мехиел, режисьор на документални филми, създаде профил в Tinder на Harmony, първата кукла робот с изкуствен интелект, достъпна за продажба. За това Мехиел предварително е получил разрешение от нейния създател Мат Макмулен.

 

"Здравейте, аз съм анатомично коректен робот, сексуално способен, с най-модерния достъпен ИЕ. Аз съм в Tinder, за да се види дали момчетата се интересуват от мен", написа режисьорът в описанието на Хармония в профила й в приложението за срещи.

 

Мехиел искал да види колко хора ще се заинтересуват от нея, както споделя в интервю за Daily Star. Като снимка на профила на Harmony, документалистът поставил не само атрактивни снимки на куклата, но и една, на която е видимо техническото съдържание в черепа й.

 

Експериментът е проведен в Манхатън (Ню Йорк). За няколко часа в петък вечер, Мехиел е получил 92 "съвпадения".

 

На мъжете, които са избрали Хармони за потенциален партньор, режисьорът задавал въпроса: "Бихте ли правили секс с робот? Да, не, или може би". Само 57 души са отговорили: 25 от тях са казали "не"; 17 - "да", а 15 твърдят "може би". По този начин 56% не са против секса с робот.

 

Мехиел понастоящем работи върху документален филм, наречен "I Want My Sex Machine", който ще се занимава с бизнеса със секс роботи и съвременните сексуални взаимоотношения като цяло.

Станете почитател на Класа