Какво ще правят евреите?

Може би е полезно да поразмислим какво ще правят евреите сега. Залагам на автономно управление, но колективните размишления тук могат да бъдат полезни.

1) Беня (Бенямин Нетаняху – бел. пр.) се втурна към Тръмп, за да повлияе някак на руснаците отново да размислят с доставките на С-300. Случи се явен провал. Тръмп се ограничи с обещания за пълна морална подкрепа, но нищо конкретно – както е прието при тях в най-горещите моменти. Участва ли ли са пиндосите (американците – бел. пр.) във всичко това – сега може да има съмнения. Той не би се втурнал така към Тръмп. Точно по същия начин постъпи и Ердоган някога.

2) Поставят евреите в мястото им в обора, а те като избран народ такива неща понасят крайно болезнено. Значи ще включат всичките си заделени резерви и цялото си коварство – този път не за да предотвратят заплахата от някакъв си Иран, а за да ни дадат да разберем, че не ние сме тези, които ще им кажат какво да правят. Те си мислеха преди, че хитро въртят руснаците както си искат (те даже и за американците считат така). Най-страшното оскърбление за нечестния играч на карти е когато някой го плесне по ръцете. Трябва да се тръгне от това, че сега не иранците, а ние сме главната цел за евреите. Разбира се не за пряк и открит удар, а за провокации и диверсии под чуждо знаме.

3) Те отвориха преминаването на границата със Сирия, което обикновено използваха друзите, които обитават от двете страни на границата. Това решение не би могло да бъде взето без да има отношение към сваления Ил. Въпросът е защо. Или по такъв начин имат намерение да облекчат транспортирането на агентите си или това е параван. Но изобщо тази елементарна логика подсказва, че в създаващата се ситуация те се опитват да залагат на агентурното разузнаване и точковите диверсии срещу местата на дислокация на С-300. Вероятно с ръцете на същите тези друзи. Те имат агентурна мрежа и сега е възможно да решат да се възползват от агентите под дълбоко прикритие.

4) Докато върви движението по разгръщането на ПРО и радио-електронната борба евреите ще попритихнат (Тръмп отказа да воюва с Русия, уви), но именно сега ще напрегнат агентурните си мрежи – именно тук може да ги хванем на горещо място. Като цяло сега те ще бъдат склонни да допускат грешки – ситуацията е твърде емоционална за тях. Повече, отколкото за нас. Ние сме мрачно решителни – тяхната арогантност е в задника им. И трябва да не пропуснем тази възможност да прочистим тила си – както в Сирия, така и в Русия.

Превод: М.Желязкова

Станете почитател на Класа