Меган Маркъл наруши кралския протокол и нажежи мрежите

Меган Маркъл херцогиня на Съсекс и съпругата на принц Хари, предизвика вълна от дискусии, след като сама затвори вратата на кола и така наруши кралския протокол. Инцидентът се случи във вторник, когато американската екс-актриса пристигна в Кралската академия на изкуствата в Лондон, за да посети изложбата "Океания", по време на първия си официален солов акт.

 

"Принцеса, която все още отделя време да затвори вратата на колата си ... Добре, Меган!" сподели един от потребителите на своя акаунт в Twitter.

 

"Инцидентът" не остана незабелязан и предизвика много коментари и реакции от участниците в гореспоменатата социална мрежа.

 

Много от тях похвалиха Маркъл, че е стъпила земята. - Не мисля, че някога съм виждал член на кралското семейство да прави това преди. Уау! - написа един от потребителите.

 

Други се пошегуваха. "Това трябва да спре Скоро някой ще остане без работа" възкликна един участник, а друг казва: "Аз искам да кажа - добре направено и да поздравя Меган за това 1. Че обу сама обувките си 2. Че сама повдига завивката, когато влиза в леглото 3: че сама вдига чашата си чай, за да го изпие 4: че сама изми зъбите си. И последно, но не по-малко важно, 5: че сама ходи".

 

Други бяха изумени, че затварянето на вратата на колата превърна съпругата на принц Хари в новина: "Хора, поздравяващи Меган, че е затворила вратата на колата си - това е най-британското нещо от историята" съобщава потребител.

 

Някои хора обаче смятат, че цялата тема за вратата не е нищо друго освен рекламен трик и възможност за рекламни снимки.

Станете почитател на Класа