Меси и Роналдо в един отбор: Амбициозен план на Дейвид Бекъм за новия му клуб

Бившият футболист Дейвид Бекъм, главен собственик на новосъздадения американски клуб Интер Маями, насочи погледа си към Лионел Меси.

 

Според доклад на The Times, бившият английски полузащитник гледа на аржентинската звезда като потенциален член на зараждащия се франчайз, който ще дебютира в MLS лигата през сезон 2020.

 

Интер Маями не е установил връзка Меси, но има надежда, че "голяма оферта" и евентуален трансфер в САЩ могат да привлекат играча и неговото семейство, въпреки многократните забележки на "Бълхата", че би искал да завърши кариерата си в Барселона.

 

Меси удължи ангажимента си с клуб Барселона до 2021 г. и поддържа клауза за прекратяване, която възлиза на 626 милиона долара. През 2020 г. обаче той ще бъде на 33 години, едва една година преди неговият договор да приключи; което именно е привлекателно за Бекъм и американските футболни среди.

 

В желанието си да въздейства и да постави отбора си в погледа на медиите и феновете, Бекъм обмисля набирането и на други футболни фигури като Кристиано Роналдо. Въпреки това ще е трудно да се постигне луксозна селекция с тези две звезди.

 

Смята се, че Интер Маями също се интересува от привличането на Уейн Рууни, Антоан Гризман и Жерар Пике.

Станете почитател на Класа