Най-невероятно разкритата изневяра

Младо момиче от Айова (САЩ) разкри изненадващо изневярата на партньора си, благодарение на услугата за доставка на храна по домовете. Тя е била временно във връзка от разстояние с приятеля си, заради неговите финални изпити.


Кайла Спиър, на 23 години, решила да направи един романтичен жест поръчвайки на веригата Джими Джон сандвич за приятеля си, който твърдял, че е учил до много късно и беше я предупредил, че ще подремне.

 

"Хей, храната вече е на път, моля, остави бакшиш", написала Спиър в текстово съобщение. Но като не получила отговор, тя си представила, че приятелят й наистина е заспал след тежкия ден на учене.

 

След известно време младежът отговорил с кратко "благодаря".


Но малко по-късно Спиър получила обаждане от хранителната верига. "Вижте, по принцип не правим това, но мисля, че ще трябва да узнаете", казал доставчикът и продължил: "При доближаването до вратата можахме да надникнем вътре в апартамента, където приятелят ви бе по бельо и с гола жена върху него на дивана".

 

След като разпитала за външния вид на човека, хванат "на местопрестъплението" и се уверила, че е това действително е бил приятелят й, Спиър му позвънила и попитала коя е жената. Той без притеснение излъгал за ситуацията.

 

Тогава тя решила веднага да прекрати тази връзка и благодарила в своя Twitter акаунт на хранителната верига за нейната честност. На свой ред, веригата Джими Джон предложила да участва в партито на Спиър за честване на раздялата, осигурявайки храната за случая.

Станете почитател на Класа