Меси и Роналдо "провокират" развода на руска двойка, женени от 14 години

В Русия, футболът прекъсна четиринадесетгодишен брак. В град Челябинск, мъж на име Арсен подаде молба за развод със съпругата си Людмила, след провеждане на интензивни дискусии за аржентинския играч Лионел Меси,

 

Мъжът, на 40 години, празнувал победата на Аржентина в двубоя с Нигерия, когато съпругата му, на 37 години, започнала да му се присмива. Това било последната капка, препълнила чашата за мъжа. Той казал, че откакто започнало Световното първенство, съпругата му го дразни, казвайки "Меси играе зле, не успя да отбележи дори от дузпа срещу Исландия" на 16 юни, когато Аржентина завърши 1-1 със северняците.

 

Тогава почитателят на Меси събрал нещата и си тръгнал от къщи. "Не можех да се сдържа и й казах всичко, което мисля за нейното красавче Кристиано Роналдо, за португалския национален отбор и за клубовете, които тя обича. Прибрах си моите документи и я напуснах завинаги", заяви Арсен. На следващия ден мъжът официално поискал развод пред гражданския регистър.


Иронията на съдбата е, че двамата са се запознали в един бар по време на Световната купа през 2002 г., съвместно организирана от Южна Корея и Япония.

Станете почитател на Класа