Изостави цивилизацията за да живее "гола в джунглата" и спести хиляди долари

Австралийката Фрийли от Куинсланд, която промотира вегански идеи, е спестила хиляди долара от козметични процедури за година, през която живее в джунглата на Южна Америка, съобщава Daily Mail.

 

Веганката блогър, на 37 г., е избягал от "западната цивилизация" заедно с партньора си, за да се отърве от "робския живот" на работа пет дни в седмицата.

 

"Исках да се вдъхновявам и да чувствам нещо смислено всеки ден", каза Фрийли.

 

Сега, тя прекарва повечето от деня си гола, свободна от облекло, което я ограничава, яде плодове и зеленчуци, които сама отглежда, къпе се в мусонните дъждове и пие от потоците в джунглата.

 

Австралийката публикува своите снимки на Instagram и видеоклипове в YouTube, където тя е гола или покрита с дрехи, изработени от органични материали като кокосови черупки.

 

"Да, гола в джунглата. Свободна от дрехи, от етикет, обувки, грим и кола маска. Просто човек се чувства добре", пише жената под снимките.

 

Според Daily Mail австралийката е спестила за година около 4 000 долара от козметични и естетични процедури, като боядисване на коса и фалшиви мигли, както и от бръснарски ножчета.

Станете почитател на Класа