Сега проблем и за Клинтън - помощниците й се гаврят с латиноамериканците и католиците

Демократичната кандидатка за Белият дом Хилъри Клинтън се представя в кампанията си като жена от народа и като воин на средната класа. Въпреки това, тези твърдения са безполезни, след като изтече съдържанието на последнте имейли на ръководителя на кампанията й, Джон Подеста, в WikiLeaks, които доказват обратното, съобщава The Daily Wire".

Кореспонденция на Подеста, публикувана в сряда, разкри презрението на ключови членове от екипа на кампанията срещу католиците, южняците, нуждаещите се латиноамериканци и други американски социални групи, междувременно съобщи " The Washington Times " след анализ на най-новите изтекли имейли.

Според изданието, Испаноговорящата общност е от ключово значение за президентските стремежи на Клинтън, но "какво ще правим с тези нуждаещи се?" питат помощниците на бившия държавен секретар в съобщение от август 2015 г., имайки предвид испано-лидерите. А по-късно те признават, че латиноамериканците "биха били полезни".

Вътрешният кръг на Клинтън се присмива също на католиците, които описва като "фалшификатори" и казва, че биха избрали тази религия само защото иначе е "социално неприятно". Въпреки това, екипът на Демократическата кампания счита, че така или иначе, си струва да ухажва и да си взаимодейства с католиците, защото те са сектор с "добра покупателна способност и са социално добре свързани."

В друг имейл от септември 2015 г., Подеста показва презрение към Конфедерацията американски щати (южната част на САЩ).

Организацията WikiLeaks публикува в четвъртък шестата част имейли от Джон Подеста, настоящият ръководител на кампанията на кандидата на Демократическата партия за президент Хилъри Клинтън. С тези почти 2000 нови "имейли", броят на имейли, пуснати от организацията е 9.000.

Според основателя на WikiLeaks, Джулиан Асанж, организацията държи около 50000 имейли на Подеста.

Станете почитател на Класа