Убийството в Испания е евтино, разкри наемен убиец

  • В ексклузивно интервю за вестник "El Español", наемен убиец съобщи, че най-евтините убийци са колумбийците, живеещи в Мадрид, тъй като по думите му за 500 евро може да убият когото и да е. Въпреки това, по думите му, италианците имат фиксирана цена от 5000 евро и винаги използват същия метод: два изстрела в главата. Също така, според закона на италианската мафия, никога не убиват жени и деца, обяснява той.

    Интервюираният, който поиска да остане анонимен, разкри че е италианец и живее в Испания от 1998 г. насам, но занаята е научил в родния си град, Неапол, както се изисква от семейната традиция.

    "Аз убих двадесет или тридесет мъже", казва студено О.А. на перфектен кастилски, докато повтаря отново, че законът не позволява да убива жени или деца.

    В интервюто, той дава своето становище за бруталното убийство на бразилско семейство миналата неделя в град Пиоз (Гуадалахара). "Няма съмнение, че това е професионалист, никой не действа толкова студено и така ефективно", казва той. Освен това, той смята, че престъплението е, свързано с наркотици или разчистване на сметки.

    Разпитан от репортера, наемникът е сдържан и не дава повече подробности за професията му, въпреки че признава - "убийството е евтино в Испания."

    Що се отнася до мафиите в други страни, мъжът обяснява, че в Румъния или България обикновено вземат малко по-малко от италианците, но пък са специализирани в изтезанията.

    Накрая, наемният убиец обяснява, че колумбийците използват метода на "най-ниска цена" и са в състояние да убият всеки, без планирана стратегия. От друга страна, най-скъпи са тези, които работят с трафика на наркотици. "Чисто, дискретно, ефективно ... Както и в Пиоз", казва той.

Станете почитател на Класа