Какво трябва да направи Тръмп, за да спечели изборите

  • Докато приближава датата за президентските избори в САЩ, водещите кандидати - Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп – вдигат залозите в предизборните си кампании, съобщава американският вестник The Wall Street Journal. По време на следващите изборни дебати, кандидатът на Демократическата партия, Хилъри Клинтън, ще направи всичко възможно, за да потопи своя съперник Доналд Тръмп. Въпреки това, ако Тръмп вземе подходящи мерки може да спечели изборите, казва медията.

    Според Кимбърли A. Страссел, журналист и автор на статията, Клинтън ще се опита да се подиграва на Тръмп за липсата му на опит в политиката и да поставя под въпрос неговото финансово състояние или да го обяви за негодник: всичко, за да разсее общественото внимание от скандала с Фондацията Клинтън и "хакването" на електронната си поща. Въпреки това, според Страссел, Тръмп има прост отговор на всички лични атаки от бившия държавен секретар:
    "Миналото на Клинтън мирише толкова зле и така изобилства от усукани лъжи, че Тръмп не би трябвало да се направи много повече от това да постави спокойно под въпрос доверието в нея и след това да премине към други теми", обяснява журналистът.

    В допълнение, кандидатът на републиканците може да покаже на избирателите, че има оптимистичен план за промяна на страната, казва журналистът. Според проучване, проведено от The New York Times с телевизионния канал Си Би Ес, 48% от гражданите на САЩ вярват, че Тръмп може да проведе "реална промяна " в САЩ, докато само 36% имат същата идея за Клинтън.

    Според колумниста на The Wall Street Journal, по време на дебатите Тръмп трябва да поддържа положителен тон срещу своя съперник и по този начин да отбележи разлика от нея, тъй като през последните дни Клинтън изглежда да е винаги "ядосана и има само един тон: тя крещи ".

Станете почитател на Класа