Специалистите обясняват защо е по-добре да не купувате новия iPhone

  • Продажбите на IPhone са паднали тази година за първи път в историята на този "смартфон". Проблемът е, че е все по-трудно да се въвеждат нови функции, които могат да впечатлят общественото мнение. Първоначално, актуализираните версии въвеждаха важни промени, като предната камера в iPhone 4, но сега вече измененията не са толкова революционни, казва вестник The Daily Mail.


    Някои сайтове по технология съветват се въздържат
    e от закупуване до излизането на новата версия следващата година, което ще отбележи десетата годишнина от iPhone. Според анализатора Ян Доусън $една от причините да се запази дизайна тази година е, че големите промени ще дойдат следващата година." iPhone 8 може да има по-голям екран, който ще се простира от край до край на телефона, а също и бутон "home", вграден в екрана.

    На 7 септември Apple представи новите си продукти, iPhone 7 и iPhone 7 Plus, оборудвани с тънък, водоустойчив и прахоустойчив корпус. Те имат нови и усъвършенствани системи за камери, по-ярки и цветни дисплеи, както и по-мощна батерия. Но спорни са слушалките с безжична връзка. В допълнение към очакваното обявяване на нови смартфони, компанията стартира водоустойчивия Apple Watch 2.

Станете почитател на Класа