Apple разкри тайните на най-известните си интелигентни устройства

  • Apple представи новите си смартфони, iPhone 7 и iPhone 7 Plus, оборудвани с по-мощен процесор, отколкото "всеки друг смартфон" и с по-голяма вътрешна памет в три версии, 32 GB, 128 GB и 256 GB.

    "Гордостта" на новите устройства са новите и усъвършенствани системи камери, по-ярките и цветни екрани и по-мощна батерия.

    Също така, аудио портът е отстранен, като е избрано да се използва безжичната технология в новите телефони, което трябва да доведе до по-чист звук и по-добро качество.

    В допълнение, новият iPhone е по-тънък, прахоустойчив и водоустойчив,, т.е. може да издържи на пръскане, въпреки че те все още не е за "под водата".
    В допълнение към очакваното обявяване на новите смартфони, компанията стартира Apple Watch 2 с хидроизолация. Експерти смятат, че новият Apple часовник има по-бърз процесор и система GPS, който ще позволи на потребителите да използват приложения като навигация и синхронизация с мобилния телефон.

    Новите устройства ще влезе в продажба от 16-ти септември, въпреки че първите поръчки могат да бъдат направени от предприятието.

Станете почитател на Класа