Млад гений печели милиони евро

Миналата седмица испанското име Дидак Санчес се появи в заглавията на вестниците по целия свят – той декодирал тайно съобщение от Втората световна война. Въпреки това, малцина знаят, че това не е първият успех на младия мъж, който на 22 вече е създал своя собствена империя, с 18 фирми, 125 служители и печалба в размер на 50 милиона евро на година.

Младият испански гений е казал в интервю за вестник "El Mundo" колко труден и трънлив е бил пътя му към успеха. На 13-годишна възраст, заедно с близначката му и по-голямата му сестра, социалните каталонски служби ги настанили в център за малолетни в Барселона.

На 15-годишна възраст младежът започва да проявява интерес към света на компютрите и се запознава с правото и закона, като изпраща писма до местните прокурори за злоупотребите, на които са били подложени в центъра.

Той признава, че никога не му е харесвало да учи. Така на 17 години той напуска училище и решава да вземе пари назаем, за да започне свой бизнес. С 2000 евро, наема стая в апартамент, купува компютър и започва да предлага в Интернет помощ по маркетинг. С течение на времето броят на клиентите нараства и на 19 години създава Subrogalia, компания, която улеснява родителите да имат бебета чрез сурогация. " Всеки път, когато спечелих малко пари, инвестирах в компанията и в заплати на служителите. Бях в състояние да не ям и да не спя.", спомня си той. В момента бизнесът продължава да се разширява и вече е достигнал до Русия.

Станете почитател на Класа