Тръмп не разбира защо "клоуните" от Вашингтон не оценяват плана му срещу ИД

Доналд Тръмп, магнат на недвижими имоти и амбициозен кандидат за президент на Републиканската партия през 2016 г., е много разстроен, защото никой в Белия дом все още не се е свързал с него, за да обсъдят неговия "непогрешим" таен план да унищожи терористичната групировка Ислямска държава.
В разговор с радиоводещ, противоречивият милионер съобщи, че знае как да победи Ислямска държава по "лесен, бърз и ефективен начин", което според него би било "много задоволително". Тръмп намекна, че има план да се защити от терористичната организация и по време на появата си във Fox News, но изрази недоволството си от факта, че администрацията на Обама не се свързва с него, за да поиска мнението му.

"Знам начин, който определено ще ни даде гаранция за победа", каза Тръмп добавяйки, че той не би могъл да говори за това директно, от страх, че лидерите на ИД ще бъдат предупредени, а и се страхува някой да не открадне идеята.

Когато го попитали дали е обсъждал идеята си с висши военни, Тръмп каза, че е споменал пред "двама - трима души и са били възхитени от нея. Това е толкова просто, толкова хирургично точно, че ще бъде невероятно", каза той. "Казвам го няколко пъти и администрацията най-малко можеше да ми се обади, за да разбере за какво става дума" Но в подходящ момент ще гокажа ", добави бизнесменът.

Във всеки случай, Тръмп призна, че има някои резерви да сподели своята брилянтна идея с Белия дом, казвайки: "всички те са един куп клоуни".

Станете почитател на Класа