Индийски пророк: България ще се превърне в най-мечтаната дестинация за живот

Изключително популярният индийски гуру Суоми Мукунданда направи невероятна прогноза за развитието на България през следващите години! Религиозният водач е същинска звезда на Хиндуизма и неговите лекции и беседи имат милиони слушатели и читатели по света. Той e предрeкъл с абсолютна точност и пред огромна публика унищожителните цунамита през 2004-та и ядрената авария във Фукушима.
В една от своите последни беседи на 11 февруари в Университета „Джавахарлал Неру" в Делхи, Суоми заяви, че температурите се покачват все по-бързо, ледниците се топят с главоломни темпове и нивото на световния океан се покачва. През пролетта на 2016, „чашата буквално ще прелее" каза той.
Невиждан продължителен порой, характерен за тропиците, ще се изсипе над централна Европа! Дъждът ще продължи буквално с месеци, Прага и други градове в централна и западна Европа ще бъдат наводнени, ще настъпи криза с храната. Заедно с тежката икономическа ситуация, пейзажа на Европа ще се промени драстично и тогава богатите западноевропейци ще станат новите емигранти!
Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи" държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави!

Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж.
Климатът там ще стане средиземноморски!

Ако прогнозата на Суоми Мукунданда се сбъдне, страната ни ще се превърне в "най-мечтаната дестинация за живот в цяла Европа".

Станете почитател на Класа