Защо президентът Обама не бе в Париж?

Президентът Обама не се появи неделя на шествието за единство в Париж, където имаше лидери от цял свят. Главният прокурор Ерик Холдер бе изпратен в отсъствие на Обама. Той е в Париж за среща за борбата с тероризма и не се появи с другите световни лидери по време на митинга.
Чудя се какво е имало в графика на Обама, което е по-важно за президента, отколкото да се даде отпор на радикалния ислям?
Дали отсъствието на президента няма нищо общо с добре документирания му отказ да се свърже терорът, с това от къде идва -от радикалното крило в мюсюлманската общност. Като не се появи и не преплете ръце с президента Франсоа Оланд, канцлера Ангела Меркел, с премиера Бенямин Нетаняху, председателя на PLO Махмуд Абас и други ... не сигнализира ли на терористите нашият президент , че в Америка все още се страхуват да не ги обидят?
Това беше хубаво шоу на солидарност в Париж в неделя. Но дали световните лидери ще реагират с действие или ще се завърнат в своите страни, без да обявят война на радикалния ислям? Те трябва активно да се стремят да изкоренят радикалите и да унищожат тяхната инфраструктура. Достатъчно са загиналите от ръцете на тези диваци. Те нямат право да се крият зад зоните "не-влизай."
Аз пръв споменах за широката мрежа на "не-влизай" зони в Англия и Франция след обезглавяването на британски войник по улиците на Лондон от радикални мюсюлмани.
Има места с висока плътност на мюсюлмани навсякъде в Съединените щати. Свободни сме в Америка да живеем където и както изберем. Това, разбира се, се отнася и за мюсюлманските общности, но докато тези места не крият терористични клетки.
Правоохранителите имат отговорността да ни уверят, че няма области, в които те се страхуват да охраняват. Те имат отговорността да гарантират, че тези зони не са места за развъждане на терор.
Нашите служители на изборна длъжност трябва сериозно да подкрепят прилагането на закона. Трябва да се въоръжи правоприлагането с инструментите, от които се нуждае, за да запази страната ни в безопасност. Това означава подкрепа на разузнаването, адекватно въоръжение и убеденост, че народът подкрепя прилагането на закона.
Но тук е главното: Ако имате намерение да нараните американци, ще бъдете проследени, преследвани и профилирани. Това звучи ли политически некоректно? Жалко!
Колко още обезглавени журналисти или кланета на невинни трябват, за да преосмислим политическата стратегия за коректност на сегашната администрация?
Тя просто не работи, тя кара прогресивните либерали да са доволни от тяхната толерантност, но тази толерантност се превръща в смъртоносна отново и отново.
На последно място, гледайки тези лидери, които маршируват през улиците на Париж без Обама, исках да извикам: "Хей ислямски терористи, не той говори от мое име!" И вероятно милиони американци, които са готови да се борят за нашата свобода и сигурност се чувстват по същия начин.
Ерик Боллинг
Превод: Ш.Меламед

Станете почитател на Класа