Развод ли?! Вижте какъв сексапил пръсна Светлана Гущерова

Развод ли?! Вижте какъв сексапил пръсна Светлана Гущерова
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    02.09.2024
  • Сподели:

Светлана Гущерова нажежи мрежата до червено, след като показа какъв луд сексапил е пръснала наскоро по време на морската си ваканция.

 

 

Бившата плеймейтка, която първо беше в епицентъра на темата за раздяла и развод с мъжа си Христиан, с когото обаче след това изненадващо се събраха отново, въпреки че старателно преди това си изкараха кирливите ризи на показ.

 

0hhhnb

 

Многодетната майка явно е решила да се върне отново към това, което е правила далеч преди да стане съпруга на милионер - да моделства. И очевидно може да си го позволи предвид формите си въпреки четирите раждания.

"Обичам те, друсалке моя", й е оставил коментар под поста мъжът й Християн Гущеров.

 

0dfdfcv

 

Наскоро Гущерова засне фотосесия по доста изрязан бански край басейна на луксозен комплекс, в който семейството й прекарва лятната си ваканция от години. И въпреки че получи много комплименти за визията си, Гущерова бе засипана и с критика отново оскъдните си килограми. В същото време все по-усилено се вихрят слухове, че Гущерова ще участва отново в "Биг Брадър", но дали това действително е така, все още няма потвърждение - нито от продукцията, нито от самата Светлана.

Станете почитател на Класа