Истината за Ралица Паскалева е, че тя е дъщеря на...

Истината за Ралица Паскалева е, че тя е дъщеря на...
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    31.08.2024
  • Сподели:

Ралица Паскалева със сигурност е от хората, които не познават вкуса на бедността, защото актрисата и водеща на "Игри на волята" е израстнала в заможно семейство.

Родителите на брюнетката развиват от години бизнес в родния й град Русе. Майка й Даниела има сватбена агенция, която е сред най-оборотните в града, освен това организира също и юбилеи, и рождени дни. А бащата на Ралица е съдружник в осем фирми, в една от които е и управител.

Компаниите му се занимават със строителен надзор и технически контрол в проектирането и строителството. Предметът на дейността на друга от фирмите му е обследване за енергийна ефективност и сертифициране на сгради.

Семейството има и впечатляваща къща с басейн и просторен двор, пише "Галерия". 

Ралица обаче никога не се е хвалила с възможностите на семейството си и не е парадирала с висок стандарт на живот. Вместо да харчи пари за пластични операции или безумни луксозни придобивки, в по-младите си години Ралица е използвала възможностите си, за да пътува по света.

 

Студентката от класа на Стефан Данаилов днес печели добре, освен като водеща на "Игри на волята", и като инфлуенсър. Тя живее в просторна къща със семейството си – бившият волейболен национал Теодор Салпаров и двете им деца.

Станете почитател на Класа