Спешно премахнали тумор от главата на Кейт Мидълтън

Спешно премахнали тумор от главата на Кейт Мидълтън
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    15.08.2024
  • Сподели:

В началото на тази година принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се изправи пред сериозен здравословен проблем. По време на коремна операция тя бе диагностицирана с рак.

Съпругата на принц Уилям се подложи на необходимото лечение, за да се върне към задълженията си възможно най-скоро.

Малцина обаче са наясно че това не е първият тумор на принцесата на Уелс, който лекарите й отстраняват. 

На притеснителния факт за здравето й гласност даде кралският биограф Робърт Джобсън.

По думите му, когато Кейт е била тийнейджърка и е учела в колежа Марлборо, лекарите са й открили тумор от лявата страна на главата. 

"Училището незабавно е уведомило родителите й и майка й Карол я е завела в болница, където са й направили операция за отстраняване на тумора", пише Independent, позовавайки се на думите на Джобсън в новата му книга "Катрин, принцесата на Уелс".

След интервенцията принцесата остава с трисантиметров белег, който е забелязан по време на първата й самостоятелна проява през 2001 г. Тогава дворецът Кенсингтън уточни, че белегът е свързан с операция, извършена в детството, но не предостави повече подробности.

"Освен изтощителните пристъпи на сутрешно гадене и, разбира се, престоя в болница "Сейнт Мери" за раждането на трите си деца, през по-голямата част от живота си Катрин, за щастие, е избягвала болниците", посочва още експертът.

По последни данни, лечението на принцесата на Уелс ще продължи още няколко месеца. Най-вероятно тя няма да има повече публични прояви до края на годината. 

 

Голяма част от лятото Катрин ще прекара със семейството си в имението в Норфолк.

Станете почитател на Класа