Най-четени статии:

от нета

Зеленски смая всички в САЩ с тази визия

Зеленски смая всички в САЩ с тази визия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    26.07.2024
  • Сподели:

 

Първата дама на Украйна Елена Зеленская, заедно с президента Володимир Зеленски, пристигнаха на работно посещение в Съединените щати за участие в срещата на върха на НАТО. 

 

 

Заедно те присъстваха на церемония в чест на жертвите на Гладомора. Именно на важно събитие Зеленская буквално прикова погледите към себе си.

Причината – тоалетът, на който бе заложила.

В облеклото на Зеленская се криеха куп символични изображения.

Двойката положи цветя и отдаде почит на трагично загиналите украинци през 1932-1933 г. на паметника на жертвите на Гладомора във Вашингтон. Между другото, мемориалът е създаден от архитект от украински произход Лариса Курилас.

„На него има точно такива житни класове, които болшевишкото правителство отне от украинските селяни, обричайки ги на гладна смърт“, пише първата дама под снимките.

 

 

За специалното събитие Зеленская избра символична бродирана риза. Ризата й беше бродирана с черен конец и имаше издути ръкави. Фигурите изобразяваха флорален дизайн.

Блузата е създадена от украинска марка и е наречена „Яворовски дивоцвет“. Цената на бродерията е почти 10 хиляди украински гривни (това са 439,06 български лева). 

Заслужава да се отбележи, че това не е първият път, когато Елена се появява на публично място с тази риза. Тя вече я е носила няколко пъти, по-специално в Деня на шевицата.

 

Първата дама на Украйна допълни визията си с черна дълга пола и високи токчета в същия цвят. Зеленская беше с дискретен грим и вдигнала косата си на опашка. Съпругата на лидера на Украйна добави и аксесоар - златни обеци.

В същото време Володимир Зеленски се появи в обичайния си образ. Той не променя военния стил, който стана обичаен за него след 24 февруари 2022 г. Във Вашингтон той се появи в черна тениска и панталон в цвят каки и бежови кецове.

 

 
 

 

 

Станете почитател на Класа