Духовникова с друг топ актьор взриви мрежата

Духовникова с друг топ актьор взриви мрежата
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.07.2024
  • Сподели:

Нещо интригуващо се случва между актьорите Теодора Духовникова и Владо Пенев. Двамата отдавна са приятели, но последните им снимки прокрадват съмнение за нещо повече от това. Кадрите са интимни, а изглежда колегите им са наясно със ситуацията. 

 

На профила на известната актриса се появиха два шокиращи кадъра, които издават интимността между нея и Владо Пенев. Коментарът Марта Вачкова е също много интригуващ и кара въображението да заработи на пълни обороти.

 

 

 

"Красиви сте, дявол да ви вземе! Обичам ви", пише Марта под една от снимките, на която Духовникова е седнала в скута на значително по-възрастния си колега. 

"С най-талантливия, най-хубавия, най-смешния, най-драматичния, най- разбиращия за какво точно става дума , най- обичащия живота мъж на света", е написала пък самата Теодора под друг кадър.

 

 

На него я виждаме как е коленичила на масата и с двете си ръце е прегърнала брадатия си колега. "Марта не ревнува ли", се чудят в мрежата. Там са се събрали една групичка актьори, които са доста разкрепостени и като нищо да си сменят партньорите, че дори да участват в тройки, четворки и всякакви други перверзии. Съмнителна ми е групичката на Духовникова, Вергов, Бахаров, Бойко Кръстанов, Марта Вачкова и т.н.", съскат в мрежата.

Станете почитател на Класа