Отмъщение от отвъдното: Проклятието на принцеса Даяна съсипва крал Чарлз III и Камила

Отмъщение от отвъдното: Проклятието на принцеса Даяна съсипва крал Чарлз III и Камила
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.07.2024
  • Сподели:

Преди дни бе рожденият ден на Камила Паркър Боулс. Астролозите са убедени, че принцеса Даяна е била толкова обидена на съпруга си, че в резултат на това нейните емоции и до ден днешен влияят на съдбата на британското кралско семейство.

 

 

Преди дни Камила навърши 84 години. Не е тайна, че аферата между нея и крал Чарлз III започва много преди Даяна Спенсър да се появи в живота му. Според мнозина това е лицемерно предателство от бъдещия крал.

Според самата лейди Ди в брака „винаги са били трима“.

Тя разкри, че още преди сватбената церемония е разбрала каква ще е тежката й съдба.

 

 

Сега, когато целият свят трепери за здравето на крал Чарлз III, астролозите и четците на карти Таро, единодушно уверяват, че драмата на Даяна е била толкова силна, че тя все още влияе на живота на бившия й съпруг.

Работата е там, че от самото начало се смяташе, че Камила е негова любовница и правото на трона бе оспоренhttps://www.facebook.com/blitzladies/?ref=bookmarksо от британците почти единодушно.

 

 

Интересен момент е, че Даяна Спенсър е Рак според слънчевия си знак, също като Камила. Но точно сега, гледайки нейната карта, става очевидно, че повечето от планетите в небето са подредени по такъв начин, че образуват мощен енергиен поток с нейната карта.

 

Отмъщение от отвъдното: Проклятието на принцеса Даяна съсипва крал Чарлз III и Камила

 

Нека отбележим един доста мистичен факт: нейната Венера се намира на 23 градуса Телец - точно срещу Слънцето на Чарлз. И при Новолуние в Скорпион и Пълнолуние в Телец, когато повечето планети ще бъдат в Телец (Уран, Меркурий, Юпитер, Селена, Венера, Луна), целият този клъстер, воден от Венера на принцеса Даяна, ще образува опозиция на Слънцето на Чарлз, което често носи колосални смущения в здравето.

Очевидно подобна ситуация може лесно да се нарече отмъщение от другия свят, защото Венера в астрологията символизира любовта. Вероятно всичко се връща към баланса - след като стана крал без Даяна, Чарлз не можеше да управлява Великобритания дълго.

 

Станете почитател на Класа