Актрисата Албена Михова твърди, че е срещала извънземни

Актрисата Албена Михова твърди, че е срещала извънземни
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.07.2024
  • Сподели:

3вездата на Сатиричния театър Албена Михова вярва в съществуването на духове и в извънземни. Нормално е за една актриса да има богата фантазия, но тя уверява не на шега, че ги е виждала неведнъж и дори е имала съприкосновение с тях.

"Преди няколко години си купих хубава къща в Троянския балкан, та като стана на 85 да си стоя там. Местните разказваха, че по поляните край селото бродели самодиви и оплитали гривите на конете така, че никой да не може да ги разплете. Поверието гласи, че трябва да си ерген, за да ги видиш на живо, но попаднеш ли в кръг с отъпкана трева и повръщано жълто в краищата, значи вече си в кръга на самодивите. Моята версия е, че може би извънземните отиват там нощем да се упражняват във фризьорство", разказва Албена.

Веднъж приятелка на актрисата се скарала с гаджето си, яхнала мотора и се изкачила в балкана на Шипка. Било 7 вечерта на полуздрач. Изведнъж птиците спрели да пеят и всичко утихнало. Сякаш времето спряло, а жената започнала да чува шепоти в ухото си. Едвам се качила на мотора и духнала. "Там са загинали много хора. Нормално е да има духове", утешавала я Михова.

Самата тя, както си лежала в тъмното вкъщи, видяла рояк кръгчета като сапунени мехури и вътре в тях духчета - някои дори с крила. После балончетата се групирали пред хладилника и там се появило ниско човече с бретон. Актрисата включила светкавицата на телефона си и го заснела: „Според мен беше детенце, но каква е историята му, не зная", кръсти се Михова.

Когато учела в НАТФИЗ и репетирали на голяма сцена при празен салон, щом угасят светлината, по седалките се появявали човешки глави. Друг път с нейни колеги видели мистериозен призрак. Както репетирали, забелязали как по пода се вдлъбват стъпки от обувки, които се насочват към прозореца. Гледката толкова ги уплашила, че известно време не искали да замръкват в академията. „Има ги тези неща. Явно някои духове израстват и отлитат, други остават", разказва за тези видения звездата на комедията.

Албена уверява, че лично е имала срещи с извънземни. Почти всяка вечер в „Младост” в поляните срещу апартамента ѝ виждала летящи чинии. Някои - големи колкото стадион, друг - път по-малки. Веднъж по Нова година една слязла в мъглата между блоковете, пръскайки лъчи от светещите си ръбове. Слисаната актриса, която била в компанията на сина си Мартин и приятелката му Мадленчето, пуснала снимката във Фейсбук и човек ѝ отговорил с подобна на същата чиния, заснета в квартал „Драгалевци”, пише "Хотарена".

Тя твърди, че в село Патрешко има нещо като космодрум. Най-осезаемо почувствала присъствието на паранормалното в Разград, където я настанили в стара турска къща сама на етаж. Съблякла се, оставила си гуменките до другия креват и някой започнал да я пипа по лицето, а кучетата не спрели да лаят цяла нощ. Свила се на кълбо, не мигнала, а на сутринта гуменките ѝ били преместени. Актрисата вдигнала скандал и поискала да ѝ осигурят хотел не само ремонтиран, но и осветен.

"Не съм го споделяла публично, защото ще ме вземат за абсолютно луда. Не че не съм", смее се комедиантката, често сравнявана с Татяна Лолова.

Станете почитател на Класа