Момичетата от Blackpink ще се съберат отново за световно турне през 2025 г.

Момичетата от Blackpink ще се съберат отново за световно турне през 2025 г.
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.07.2024
  • Сподели:

Момичетата от южнокорейската кей-поп група BLACKPINK ще се съберат отново за турне през 2025 г., съобщи Мюзик нюз, предава БТА.

От звукозаписната компания YG Entertainment съобщиха, че много от изпълнителите ѝ догодина ще бъдат "активни едновременно", без да разкриват повече подробности.

Впоследствие от компанията потвърдиха, че звездите на BLACKPINK Джису, Джени, Роуз и Лиса ще се съберат отново за световно турне през 2025 г.

"Очаквайте дългоочакваното завръщане на BLACKPINK. 2025 е и годината, в която групата ще тръгне на световно турне", казаха от YG Entertainment.

 

Image

 

Завръщането ще отбележи първия път, когато четирите изпълнителки ще бъдат заедно като група от края на 2023 г.

Момичетата от BLACKPINK приключиха предишното си световно турне Born Pink в Сеул през септември.

Дати за концертната им обиколка догодина все още не са обявени.

По-късно този месец ще бъде пуснат филм за турнето им, включващо 66 концерта, за да се отбележи осмата годишнина от дебюта на групата. Концертната лента, озаглавена Blackpink World Tour (Born Pink) in Cinemas, ще тръгне по кината на 31 юли.

През изминалата година изпълнителките от BLACKPINK се фокусираха върху самостоятелните си кариери, след като се разделиха с YG Entertainment. Въпреки това те се съгласиха да продължат да популяризират работата си като група.

Четирите момичета ще се срещнат с 88 свои фенове на 8 август, за да отпразнуват годишнината си.

Станете почитател на Класа