След орален секс с 400 мъже: Порно модел страда, че не я приемат на сериозно

След орален секс с 400 мъже: Порно модел страда, че не я приемат на сериозно
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.07.2024
  • Сподели:

Скандален италиански порно модел каза, че мъжете не я приемат на сериозно заради предишните ѝ лудории. Daily Star публикува разговор с нея.

34-годишната Паола Саулино предизвика скандал през 2018 г., когато обяви, че ще прави орален секс с всеки, който гласува против закон, ограничаващ правомощията на италианския парламент. Законът не мина - 19 милиона души гласуваха против него. Саулино заяви, че е готова да изпълни обещанието си и дори заяви, че е задоволила 400 мъже.

Наскоро тя обяви, че ще промени изцяло живота си. В същото време Саулино се тревожи, че миналото ѝ оказва влияние върху търсенето ѝ на постоянен партньор.

„Сега основният проблем е да намеря човек, който да харесвам, който да е добре възпитан, здрав, домошар и разумен“, каза моделът. „За да може да се влюби в мен, да излезе с мен и да започне да градим заедно нещо наистина сериозно.“

Италианката твърди, че заради кариерата ѝ в OnlyFans и скандалните действия мъжете не я приемат на сериозно и ако влизат във връзки, то са тайни. Саулино каза, че е имала афери с трима футболисти от английската Висша лига, но нито една от тях не е завършила с нещо сериозно.

„Просто страдам, защото виждам как някои мъже се влюбват в мен, но не достатъчно, за да издържат евентуалното бреме на предразсъдъците. Особено ако са спортисти и държат на имиджа си. - оплака се Саулино. „Те наистина ме харесват, живеят с мен, но когато трябва да обявят връзката ни, изпитват трудности.“

Станете почитател на Класа