Огромни силиконови цици като любеници изпъчи гиманстичката Ренета Камберова

Огромни силиконови цици като любеници изпъчи гиманстичката Ренета Камберова
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.07.2024
  • Сподели:

Гимнастичката Ренета Камберова е общинска съветничка, но не се свени да си показва силиконовия бюст.

Бившето "златно момиче" от националния отбор по художествена гимнастика щедро показа, че е напълнила пазвата си със солидно количество силикон. 33-годишната Ренета разкри, че е на морска почивка и именно там използва условията, за да се разголи и да препоти мъжката половина от последователите си в социалните мрежи.

Дълги години Камберова не можеше да се похвали с пищно деколте, но след лягането на операционната маса става много по-атрактивна за любителите на изкуствени тела.

 

00aaazx

 

Не са цици кати цици сутиен не ги побира, кой ги види о.....а

 

По-рано тази година стана ясно, че бронзовата медалистка от олимпиадата в Рио 2016 вече е част от екипа на илюзиониста Иван Петров - Старбой Айвън. Той е сред водещите имена на магичното изкуство в Източна Европа. Айвън е единственият български артист, избран да представя страната ни на детската "Евровизия" за магическо цирково шоу.

В началото на 2023 г. заедно с Националния музикален театър Айвън създава най-грандиозния илюзионен спектакъл у нас и навлиза с гръм и трясък в световната магична индустрия. Ренета се присъединява към екипа на магьосника в началото на годината. Първата им обща изява е в родния град на грацията - Пазарджик. Нейната амбиция е да помогне магичното шоу да обиколи страната и да излезе в чужбина.

Ексгимнастичката в момента е втори мандат общинска съветничка в Пазарджик, като през последните години гради политическа кариера. Това вероятно не ѝ пречи да се разголва и да събира мачовските погледи.

Станете почитател на Класа