Призна си всичко: Светлана направи шокиращи разкрития за Гущеров!

Призна си всичко: Светлана направи шокиращи разкрития за Гущеров!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.07.2024
  • Сподели:

Плеймейтката Светлана Гущерова направи шокиращи разкрития за все още съпруга ѝ Християн Гущеров. В социалните мрежи милионерската съпруга дава съвет на младите момичета, да не се захващат с мъже като нейния, описвайки го като измамник. 

Тя признава, че Гущеров ги вкарал в борчове и дължи пари на лихвари, каквато беше и версията след побоя нанесен ѝ от бившия борец Кирил Терзиев. Първоначално Светлана отрече в основата на скандала да стоят дългове.

Освен това Гущерова споделя, че мъжа ѝ оставил нея и децата им без дрехи и храна. 

 

 

 

"Скъпи момичета, искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит - никога не се доверявайте сляпо на мъже независимо от любовта, която демонстрират.

За съжаление някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви. 

Искам да ви разкажа за собствения си опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и с дълговете, които натрупа. Важно е да помните, че не всички мъже са такива", пише Светлана. 

 

Любовната приказка за Гущерови приключва малко повече от месец, след като Светлана бе нападната насред улицата от бившия борец Кирил Терзиев и последвалия скандал покрай инцидента.

Станете почитател на Класа