Пълна излагация в "Черешката": Ивка Бейбе си го вкара гол с тези номера!

Пълна излагация в "Черешката": Ивка Бейбе си го вкара гол с тези номера!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.07.2024
  • Сподели:

На поредната излагация в "Черешката на тортата" станаха свидетели зрителите, които не само, че не спестиха гнева си, но и го изляха по невъобразим начин под формата на коментари в социалните мрежи.

 

 

Повод за невъздържаните реакции стана силиконовата инфлуенсърка Ивка Бейбе, която направи серия от гафове в кухнята, които й изядоха главата, метафорично казано.

 

 

 

Брюнетката не само, че не показа кой знае какво желание в кухнята, остави накрая и майка си Кремена да приготви по-голямата част от ястията, което й навлече сериозна критика. Провакативната инфлуенсърка подразни още и с изказа си, и с твърде фриволното поведение.

И за капак призна, че се възползва от мъжете и на този етап не иска никой да я опитомява или да я обича.

 

 

 

 

 

"Егаси лигавенето, то бива, бива, но поне тигана да беше го поизтъркала малко. Много лигавене и антипатично поведение", гласи един от многобройните коментари по адрес на Ивка Бейбе. А част от останалите звучат така:

"Горката жена. Има голямо самочувствие, но е безинтересна и нахална".

"Изключително досадна и малко елементарна".

"Нещо не ми е интересна с този "бърз" език".

"Спрях предаването. Другият път поканете за участие и някой от "Министерството на земеделието". Може да спечелите още аудитория".

"Манчев копае дъното с такива жени, които са рожби на демокрацията".

"Престанете да правите такива хора известни".

 

"В деня, в който навършвате 30 години, в прайм тайма ви, тази жена ли трябва да давате? Дъното ви е таван, Нова Телевизия. Жалко, много жалко".

Станете почитател на Класа