Днес сме склонни към подражание, пасивно следваме чужди мисли

Днес сме склонни към подражание, пасивно следваме чужди мисли
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    16.07.2024
  • Сподели:

Енергията на Скорпиона действа на подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Дори около вас да цари атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие трябва да останете спокойни и невъзмутими, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бременните да избягват и най-малките натоварвания.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

В езотеричните учения символи на 11 лунен ден са: корона, лабиринт, а в източната традиция – огнен меч, в древноиндийските традиции денят е свързан с енергията на Кундалини. Това е ден на астралните битки.

Лунната енергия се слива със силите на Земята в този ден в едно цяло и дарява човек с енергия. В него се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва пасивност и заседнал начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. В този ден може да си взаимодействате със силите на природата, ако знае как. Също така в този период може да получите просветление и разбиране на целта на живота си.

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте да се занимавате с важни въпроси. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край в същия този ден, иначе рискувате успеха му. За всяко нещо, което започвате е необходима предварителна подготовка. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход.

Ден опасен за взаимоотношенията. Не допускайте напрежение между вас и вашите любими. Почакайте с разговорите за бъдещето. Проявете загриженост, направете подарък, покажете своята любов. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите. Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите.

Ден на здравето. Именно сега трябва да му се отдели повече внимание. Като цяло организмът има висок тонус. Чувствителни са гръбначният стълб и стомаха. Не допускайте физическо и емоционално напрежение. Хората с опасни професии са застрашени от травми.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Заболявания започнали в това време протичат тежко и продължително, трудно се поддават на лечение.

Следва 12 лунен ден от 16:37ч на 16 юли до 17:47ч на 17 юли

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Всеки, който се интересува от духовното развитие и самоусъвършенстване, трябва да използва този лунен ден в пълна мяра. Денят не подхожда за активни действия, достижения и борба, а е създаден само за вътрешна работа. Без значение каква работа ви предстои, какви битови дела ви очакват, просто се настройте да работите над себе си. Това ще донесе добри резултати.

Станете почитател на Класа