Ако сте влюбени в мъж Телец: Най-важното, което трябва да знаете

Ако сте влюбени в мъж Телец: Най-важното, което трябва да знаете
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    01.07.2024
  • Сподели:

Телците са мъже, които много се различават от останалите представители на силния пол. Може да бъде изключително трудно да се разбирате добре с тях, но много дами приемат това предизвикателство. Да разкрием някои важни черти на характера им. Това ще ви помогне да разберете по-добре Телеца - един от най-подходящите ергени.

Мъжете Телци ценят женската красота повече от другите мъже

Това означава, че на първо място те се интересуват от визията на жената, а не от нейната душа. Телците обожават жени с висок статус, както и необичайни представителки на нежния пол, които контрастират със света около тях. Работата е там, че Телецът иска всички да му завиждат, а с безлична половинка е невъзможно да се постигне такъв ефект.

Телецът е щедър, но неговата щедрост трябва да бъде заслужена

Ако една жена му докаже своята лоялност и му се възхищава искрено, тогава Телецът ще я обсипе с подаръци. Той ще я посрещне от работа, ще ѝ подарява цветя, ще я води на почивка и т.н. В противен случай няма да видите нищо от него. Богатите Телци са преследвани от жени по целия свят. Единственият проблем е, че те изобщо не са глупаци и затова отлично разбират кога са манипулирани и кога не.

Тези мъже имат перфектна памет

Ако искате да им напомните за някакво събитие от миналото, по-добре не го разкрасявайте, защото Телецът определено ще ви хване в лъжа и ще спре да ви уважава. Ако не искате да развалите отношенията си с него, ще трябва да бъдете искрени. Самите те могат да лъжат безобидно, но няма да търпят това от своята жена.

Телците са домошари

Те обичат да излизат периодично, но още повече обичат да си стоят вкъщи. Ако искате да ги впечатлите, определено трябва да предложите филмова вечер или да се съберете с приятелите му. Тогава Телецът ще ви боготвори.

Ако сте ядосали мъж Телец, бягайте

Този мъж няма да бъде нежен и мил с вас, ако го провокирате. Първоначално ще се престори, че не е забелязал подигравката ви. След това ще се опита да ви спре със забележка. Третият път прошка няма да има. Така че, бъдете по-добри към Телеца, за да бъде и той такъв с вас.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg

Станете почитател на Класа