Кадиров има 14 деца от 4 жени, обезчестените от него нямат шанс за брак

Кадиров има 14 деца от 4 жени, обезчестените от него нямат шанс за брак
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.06.2024
  • Сподели:

Главата на Чечения Рамзан Кадиров има 14 деца от 4 различни жени, някои от тях са забременяли на (!) 14 години, съобщава Телеграм каналът Черные очки.

 

Официално Кадиров има една съпруга - 42-годишната Медни Кадирова. Тя се нарича майка на всички деца на главата на Чечня, но това не е така. Според журналисти Кадиров предпочита девици, ученички или студентки първа година. Той има асистент, който поддържа контакти с много млади чеченски момичета.

 

Най-младите от тях:

 

▪️На 15-годишна възраст Фатима Хазуева ражда втория син на Кадиров, Ели. Тя е на 14 години по време на зачеването.


▪️На 16-годишна възраст Замира Джабраилова (по паспорт Индира) ражда третия син на Кадиров – Адам. Тя е на 15 години по време на зачеването.

 

Установени са имената на още няколко момичета, които са били под 18 години, когато ръководителят на Чечня е правил секс с тях. Когато Кадиров за пръв път поема управлението на Чечня, неговите хора хващат и водят при шефа момичета направо от улицата. Много от тези момичета все още живеят със стигмата на бившите наложници на Кадиров, които той лишава от девственост, поради което след това никой не ги взема за съпруги.

 

Кадиров има 14 деца от 4 жени, обезчестените от него нямат шанс за брак ВИДЕО+СНИМКА - 2
 
 
 
 
 

Станете почитател на Класа