Роксана каза "ДА" за трети път: Ето кои БГ звезди бяха на сватбата

Роксана каза "ДА" за трети път: Ето кои БГ звезди бяха на сватбата
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.06.2024
  • Сподели:

Фолкпевицата Роксана се омъжи за своя любим Неч на пищна сватба в ресторанта на Галена и половинката й Галин "Калоянова крепост" в Арбанаси.

Това е трети брак за ромската изпълнителка, която стартира кариерата си след участие в риалити формата "Стани попфолк звезда" в предаването на Слави Трифонов. Тя не успя да стане депутат, след като само преди две седмици попадна в полезрението на медиите с опита си да влезе в политиката, тъй като бе кандидат-депутат от партия "Меч", но пък вече е семейна жена, а венчавката й събра десетки популярни личности.

38-годишната певица се врече във вечна вярност на бизнесмена Неч, който живее в Германия и има охранителна фирма. Двамата са заедно повече от година. Според мълвата те се запознали покрай неин концерт, на който гардове на вече настоящия й съпруг трябвало да пазят изпълнителката.

На сцената глас извиха Софи Маринова, Илиян и други, като самата Роксана също грабна микрофона, за да изненада гостите си с песента на Уитни Хюстър "I have nothing". Шаферки на Роксана бяха колежките й Емануела, Ариа, Диона и Теди Александрова.

Както е известно преди този брак, Роксана има две неуспешни връзки, от които са и децата й Даниел и Сашко. Бизнесменът Неч също има момченце от предишен брак.

 

 

 

 

 

 

 

За най-важния си ден, изпълнителката бе заложила на елегантна бяла рокля, с която очаквано обра овации на гостите.

Един от най-емблематичните моменти по време на сватбата, бе дуета на булката със Софи Маринова. Двете ромски перли изпяха "Без теб" на Софка, която след изпълнението каза: "Това е сватбата на годината"!
Черешката на тортата пък бе появата на Данчо Караджов. Фронтменът на "Сигнал" бе специален гост на младоженците и изпя няколко песни в чест на щастливото им събитие.

Роксана се залюби с вече законния си съпруг преди няколко години. Певицата се запознава с него в чужбина.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мачото Неч, който е член на рокерската банда "Хелс Ейнджълс", е бил гард на певицата по време на участие. Именно на изява на изпълнителката между двамата пламва любов.

"Любовта ни дойде от нищото. Не бях сигурна дали ще имам участие, а когато ми потвърдиха в последния момент концерта, организаторката ми заяви, че щяла да ми наеме охрана. А аз й викам, че няма нужда от това, но тя настоя... била длъжна да извика охрана", разкрива Роксана.

Преди известно време пък Роксана публикувана в личния си Инстаграм, че това ще е третият и последен за нея брак.

 
 

Неслучайно за място на венчавката влюбените избрали заведението на Галена и Галин, тъй като новият мъж на Роксана и този на колежката ѝ членуват в рокерската група „Hells Angels“.

Станете почитател на Класа