Изхвърлете тези 7 пениски – не отиват на никого

Изхвърлете тези 7 пениски – не отиват на никого
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.05.2024
  • Сподели:

Тениската е основен и незаменим артикул в гардероба на всяка съвременна жена. И на мъжете разбира се!

Въпреки това, не всички модели изглеждат модерни и подходящи за носене: някои могат значително да развалят дори най-внимателния външен вид. 

В помощ на всички решихме да помогнем на всички в подготовката на летния им гардероб.

Оказа се, че според модните стилисти има точно седем вида тениски, които веднага трябва да изхвърлим от гардероба си.

„Те не отиват на никого“, категорични са те.

Ето кои са седемте вида тениски, които веднага трябва да изхвърлите:

Стегнати

Въпреки че само преди десетина години прилепналите тениски бяха задължителен елемент във всеки гардероб, днес те са подходящи само за домашна употреба или спорт. Стилът не само противоречи на градския стил, но и подчертава всички несъвършенства на фигурата.

 

 

 

Можете да замените този модел с широки тениски, които ще ви дадат усещане за максимален комфорт и лесно ще допълнят всяка визия.

Стрази и пайети

Искри, кристали и пайети върху основни дрехи като тениски не само претоварват външния вид, но и бързо стават неизползваеми. Не е минал дори месец активно носене, а блестящият декор вече е покрит с пукнатини, камъните се ронят, оставяйки след себе си грозни петна от лепило.

Заменяме такива модели с тениски в основни цветове. И ако искате нещо по-интересно, трябва да разгледате по-отблизо модели с графични отпечатъци и илюстрации, включително абстрактно изкуство и геометрични шарки.

Къси ръкави

Късите, тесни ръкави карат тениската да изглежда твърде малка, което прави цялата визия да изглежда евтина и небрежна. Вместо този модел е по-добре да изберете тениска със свободни ръкави до лактите. Стилът ще се впише перфектно във всяка визия, било то за тренировка във фитнеса или романтична разходка с новата половинка.

 

 

 

Също така си струва да разгледате по-отблизо модела с подложки за раменете, който се завръща на мода от 80-те години и се превръща в истинска тенденция през този сезон.

Огромен безсмислен надпис

Големите щампи с надписи върху тениски са анти-тенденция, която изглежда безвкусна и разваля впечатлението за изображението. 

 

 

 

Често върху тениски се отпечатват абстрактни или нелепи фрази, които нямат подтекст или смисъл, което прави облеклото много евтино. Ако искате да носите модел с надпис, то нека е малък и смислен.

Дълбоко деколте

Тениските с дълбоко деколте отдавна се смятат за неуместни и могат значително да развалят имиджа на всекиго. Това деколте на ежедневна тениска изглежда изключително провокативно и вулгарно. 

 

 

 

В допълнение, този модел често е с ниско качество и изглежда много евтин, което разваля цялото облекло, което го прави безвкусен. По-добре е да замените този стил с тениски с кръгло деколте, чийто ръб леко не достига до врата.

Навити ръкави

Едно време навитите ръкави на тениските бяха наистина модерни и мнозина смятаха тази техника за стилна, но оставете тази тенденция през 2015 г., сега тя вече не е актуална. 

Много по-добре ще изглеждат големи тениски с дълги и свободни ръкави или поло тениски, които се вписват идеално в ежедневен и бизнес ансамбъл.

Многоцветен печат

Ярките многоцветни цветове на тениските в комбинация с курсивни надписи претоварват изображението, създавайки визуален шум, който уморява окото и затруднява пълното възприемане на облеклото. Често тениските с този принт изглеждат безочливи и не се съчетават добре с много стилове.

 

 

Дизайн в един нюанс ще изглежда много по-изгодно и стилно. По-добре е да дадете предпочитание на обикновени тениски, изработени от висококачествени материали или с дискретни щампи, които няма да претоварят изображението.

Станете почитател на Класа