Енергията на днешния ден помага във всичко

Енергията на днешния ден помага във всичко
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.05.2024
  • Сподели:

Луната е в знак Скорпион до 11:25 ч. на 23 май

 

Опасно време, през което нараства напрежението, емоционалната нестабилност. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Зачестяват конфликтните ситуации, вътрешната агресивност у хората е готова да избие по всяко време. Възможно е даже забравени обиди да избухнат с нова сила. Нужно е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Всяка проява на агресия, гордост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще срещу вас. Хората се чувстват така, сякаш целият сок е изцеден от тях. По-късно ситуацията се променя и тези, които са успели да се справят с негативното външно влияние, се чувстват въодушевени и дори в известна еуфория.

Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:02 ч.

Това е най-мощният ден на лунния месец. Най-подходящият за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е труд и съзидание. Атмосферата е силно наситена с енергия. Възможно е да използвате енергията на Луната в свой собствен интерес. На 14 лунен ден получаваме последен шанс да внесем положителни промени в живота си. На този ден Самият Създател помага във всичко.

Днес се отваря Небесното око. Това е енергийната точка в средата на челото точно над нивото на веждите, така наречената шеста чакра. Тя е свързана с интуицията и логиката, помага ни да виждаме по-ясно нещата.

Можете да се занимавате с битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонти. Добре би било енергийно да почистите къщата и пространството си.

Този лунен ден носи понякога със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да разнообразите интимния си живот като изпробвате нови техники или го правите на различни места.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден иначе ще се отрази на вашият душевен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото, ще почувствате умора на границата на болезненото състояние, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Следва 15 лунен ден от 20:02 ч. на 22 май до 21:12 ч. на 23 май.

 
 

Станете почитател на Класа