Игор Марковски към НАП: Бял ден да не видят дано!

Игор Марковски към НАП: Бял ден да не видят дано!
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    18.05.2024
  • Share:

Нелепа правописна грешка на думата "петък", изписана на английски, предизвика продуцента и колекционер Игор Марковски да напише кратък саркастичен коментар срещу НАП. В клон на приходната агенция на табелка, указваща работното време, вместо правилното "friday" е изписано грешното "fraiyday".

 

 

"Оксфорд спите! Ето Ви нова дума! А иначе: Обичам тази агенция. С цялото си сърце, душа, с всичките си сетива! Обичам техните волни и неволни грешки! От осем години и половина ги обичам! Три хиляди и сто дни ги обожавам! Безгранично при това!

 


Бял ден да не видят дано! Пък ако ще и Fraiy да са го кръстили! Вдън гори тилилейски да отидат и да не се връщат никога веч'! Да тръгват в патък!", написа Игор Марковски.

Преди време НАП направи проверки за 10 години назад и ревизия за 5 години на Игор Марковски, проверявайки неговите картини в качеството му на колекционер и търговец. Приходната агенция дори поиска от него милион и половина лева данък, защото според тях Марковски продал картини за 15 милиона лева.

От своя страна той настояваше НАП да му посочи купувачите, на които уж ги е продал и да му предостави документи, но такива не бяха дадени. В крайна сметка Игор Марковски спечели всички дела срещу НАП.

Станете почитател на Класа