Баба на 17 внуци сбъдна мечтата на 26-г. си мъж, всички са в шок

Баба на 17 внуци сбъдна мечтата на 26-г. си мъж, всички са в шок
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.05.2024
  • Share:

26-годишен мъж и 63-годишната му съпруга шокираха с новината, че чакат първото си бебе, съобщава Express.

 

 

Шерил Макгрегър, която вече има седем деца и 17 внуци, и партньорът й Куран Маккейн придобиха популярност покрай клипчетата, които качват в TikTok.

След като се ожениха през 2021 г., съпрузите на няколко пъти опитаха да се сдобият с дете с помощта на сурогатна майка. За тяхно огромно съжаление обаче всичките им опити удряха на камък. 

Въпреки критиката от страна на многобройните си последователи, наскоро стана ясно, че Маккейн и Макгрегър са направили още един опит за инвитро оплождане, който се е оказал успешен. 

Във видеото си бъдещите родители разкриват, че сурогатната им майка е бременна и добавят, че вече са били на лекар и са чули как бие сърцето на нероденото им бебе. 

 

63-г. баба шокира: С 26-г. ми мъж чакаме бебе ВИДЕО

 

"Нямам търпение, най-накрая ще създадем нашето малко семейство. Толкова съм щастлив. Ще ставам баща. Най-после ще имаме семейство", коментира развълнуваният Куран.  

Бомбата, която влюбените обявиха, шокира мрежата. Интернет потребителите не спират да се питат как е възможно двойката да има дете. Някои побързаха да предположат, че Шерил може да е замразила яйцеклетките си. 

 

"Поздравления! Никога не е късно да си майка! Уверете се, че сте подписали договор с този човек, за да няма проблеми по-късно", съветва бъдещите родители интернет потребител. 

Станете почитател на Класа