Слави Трифонов се е оженил тайно, булката е...

Слави Трифонов се е оженил тайно, булката е...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    07.05.2024
  • Сподели:

Слави Трифонов се е оженил тайно навръх празника на влюбените Свети Валентин. На достолепните 57 години, Дългия най-после вече не е ерген.

 

 

Той е казал „да” на значително по-младо от него момиче, с което има отношения от поне 3 години, пише "Уикенд".

За новата жена до Трифонов не е известно почти нищо. Знае само, че тя е на 25 години и е студентка по маркетинг. Двамата се запознали чрез общи колеги от телевизията „Седем осми” в края на 2021 г. Малко след това отношенията им станали доста по-сериозни, и от 2 години насам Слави вече живеел с красавицата. Тя обитава с него просторната му къща в елитния столичен квартал „Бояна”.

 

 

Ненадейно в края на миналата година Трифонов предложил брак на красавицата. Случило се точно около коледните празници, издават хора от обкръжението на политика-шоумен. Няма и 2 месеца по-късно, навръх 14 февруари, Слави и половинката му се оженили. Сватба не е имало, а само подписване. Венчавката била извършена в църква край София в делничен ден по настояване на Слави, който се притеснявал да не се разчуе за щастливото събитие и да дойдат папараци. За да не стане издънка, храма бил заварден от десетина бодигардове, допълват запознати.

Същата вечер новосформираното семейство се събрало в много тесен кръг в елитен столичен ресторант с контролиран достъп и частен салон. На вечерята присъствала сестрата на Слави – Петя, племенника му Теодор със съпругата му, както и някои от най-близките му хора от „Ку-ку бенд” и партията „Има такъв народ” – общо 15 човека.

През миналата година Слави Трифонов загуби майка си Здравка, която си отиде след кратко боледуване. Няколко години преди това – през 2017-а, почина и баща му Тодор. Останал сам, Дългия решил, че е дошло време да предложи брак на любимата си жена, с която има отношения отдавна. Това е първата сватба на Слави Трифонов. Въпреки че от години е сред най-желаните ергени, а е и милионер, той така и не предложи брак на нито една от жените, с които имаше сериозни отношения.

Станете почитател на Класа