Играч на ЦСКА изненада неприятно родна хубавица

Играч на ЦСКА изненада неприятно родна хубавица
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.04.2024
  • Сподели:

Световната и европейска шампионка по художествена гимнастика Ренета Камберова остана съвсем близо до нова победа в играта efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ. От успех я лиши норвежкият футболист на ЦСКА Улаус Скаршем, който донесе победата на тима си с 3:2 като гост на Арда.

По този начин Скаршем попречи на Камберова да познае точния резултат от мача, тъй като бронзовата олимпийска медалистка от Рио 2016 беше предвидила 2:2. Точка обаче взе съперникът на Рени в играта Кирил Николов-Дизела, който беше прогнозирал успех на „армейците“.

Бившата националка по художествена гимнастика и известният бегач не успяха да прибавят в актива си от равенството 1:1 между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948. И двамата бяха предвидили успех за „смърфовете“.

Така битката между Ренета Камберова и Кирил Николов в 28 кръг на efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ завърши при равен резултат 4:4. Това означава, че те ще мерят сили и в следващия кръг на играта. До момента Златното момиче успя да се справи с конкуренцията на четирима мъже – певците Дичо и Богдан Томов, боксовата легенда Даниел Асенов и Пламен Младенов, известен като Професора от играта „Голямото преследване“.

Станете почитател на Класа