Меган Фокс е дала над 30 000 долара за всичките си пластични операции

Меган Фокс е дала над 30 000 долара за всичките си пластични операции
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.03.2024
  • Сподели:

Секссимволът Меган Фокс най-накрая разкри какви пластичните операции си е правила през годините. Повече от десетилетие звездата от "Трансформърс" озадачава феновете си с постоянно променящия се външен вид, но не обелваше и дума за това на какво се е подложила, за да запази сексапилния си вид.

 

 

В интервю за подкаста "Call her daddy" актрисата за пръв път разкри, че корекциите по тялото ѝ струват общо 30 000 долара и че се "радва, че е успяла да си сложи възможно най-големите гърди, които биха могли да се поберат в тялото ѝ". По нейни думи прибегнала до операцията, защото "всички жени в Холивуд вече си били направили".

 

Меган Фокс е дала над 30 000 долара за всичките си пластични операции - 2

 

 

Освен за интервенциите, на които се е подложила, Меган Фокс обори и слуховете за онези, които е пропуснала.

"Хората дълго време мислиха, че съм си правила липосукция, но не съм. Не бих позволила да ми взимат мазнини от тялото. И без друго съм прекалено слаба", сподели Меган. И по ирония на съдбата, макар да призна, че ѝ харесва крайният резултат след пластичните интервенции, Фокс допълни, че се страхува от упойките. "Но имам повдигнати вежди и ботокс", поясни още тя.

 

Меган Фокс е дала над 30 000 долара за всичките си пластични операции - 3

 

 

Актрисата неведнъж е споделяла, че има проблеми със самочувствието и поради тази причина е решила да прибегне до услугите на пластични хирурзи.

Меган разкри още, че занапред иска да има и по-голямо дупе, но призна, че в момента това не е възможно, пише dir.bg.

Неотдавна Фокс бе обвинена в "ксенофобия", а потребители в социалните мрежи я оприличиха на надуваема кукла. Кино звездата, която от няколко години насам присъства в заглавията предимно с любовните си драми, отколкото с актьорската си кариера, отговори тогава на критиките, но опровержението ѝ предизвика полемика, тъй като тя гордо заяви, че "в действителност" прилича на "скъпа силиконова секс кукла" от Япония.

 

Меган Фокс е дала над 30 000 долара за всичките си пластични операции - 4

 
 

Станете почитател на Класа