Участничката от "Ергенът 3" с най-секси дупара е...

Участничката от "Ергенът 3" с най-секси дупара е...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.03.2024
  • Сподели:

Красавицата Надя е притежателка на най-сексапилното дупе в настоящия сезон на "Ергенът". В това са категорични повечето онлайн фенове на риалити шоуто, които си спретват своеобразна класация за най-сочни задни форми сред претендентките за сърцето на Алек.

 

Основна конкуренция на Надя в разпалената онлайн дискусия е Валерия, която се очерта като основен неин враг в шоуто, а двете сформираха два лагера около себе си.

Бразилските форми на брюнетката от Пловдив обаче без съмнение печелят повече фенове в горещото съревнование между тях и апетитите на мъжката част определено са в полза на Надя.

 

0еедее

 

Чернокосата Надя работи като софтуерен инженер. За себе си казва, че е забавна, импулсивна, жизнерадостна и искрена млада жена, жадуваща за приключения и емоции. Трудно може да излезе извън контрол и предпочита да решава проблемите си спокойно. Признава обаче, че може майсторски да забърква любовни драми, като в същото време има талант да излезе и от най-сложните и заплетени ситуации.Надя е като сирените в митологията - хареса ли някого, може да го подтикне да направи първата крачка, дори без думи. Твърди, че харесва Алек и ако усети така търсената химия, е готова да събуди сирената в себе си, за да си тръгне последна от това лудо приключение, пише hotarena.bg.

Станете почитател на Класа