Меган Маркъл ходи по купони без принц Хари

Меган Маркъл ходи по купони без принц Хари
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.06.2023
  • Сподели:

През последните месеци слуховете, че Меган и Хари срещат трудности в брака си се задълбочават все повече.

 

 

Първо двамата не отпразнуваха петата годишнина от брака си, която трябваше да честват през май, а след това британските медии съобщиха, че херцогът на Съсекс наел стая в хотел за моментите, в които искал уединение и да “избяга” от семейството си.

Нови публикации разкриват, че Меган не остава по-назад и също води свой собствен живот извън семейното гнездо. Херцогинята на Съсекс е оставяла принц Хари “у дома“ в Монтесито, Калифорния, за да купонясва без него, твърди британска журналистка.

 

Image

 

“Мои приятели, които живеят близо до Хари и Меган, често срещат Меган на партита тези дни“, написа Петронела Уайът в Туитър.

“Странно, тя оставя Хари у дома.“ - допълни Уайът. Петронела добави във втори туит: “Ла Мегс се е сближила с някой от много известно американско семейство, чието богатство надминава това на Уиндзор“.

Амбициите на Меган да бъде сред топ звездите в Холивуд срещнаха още неодобрение. Този път от комика Тим Дилън, който нарече семейство Съсекс “нискокачествени риалити звезди“, които безсрамно търсят връзка със знаменитости. Споделяйки личния си опит на скорошно парти, Тим разказа:

 

 

“Разговарях с някого на парти, а Меган дори изпращаше съобщения на човека, с когото бях, отчаяно искайки да излезе с него и да разшири своите връзки." Дилън дори изрази убеждението си, че тази тактика в крайна сметка е безполезна, тъй като повечето хора намират постоянните усилия на двойката за комични и тъжни.

Станете почитател на Класа